2017/04 Návštěva lázní Mšené lázně a výstup na Milešovku

V pátek během odpoledne a večera jsme se postupně sešli v Mšených lázních a od 20 hod. jsme již trávili čas v místním sále na zábavě, kde byl muzikant s muzikantkou a ještě oba velmi pěkně, zábavně a tanečně zpívali. Zábava byla skvělá až do 24 hod. Po tomto tanečním výkonu nám dost vyhládlo, tak jsme šli ještě k obytnému autu na půlnoční grilovačku.

Druhý den v dopoledních hodinách se část party vydala na lázeňské procedury a my jsme se vydali s naším obytným autem na servis do Velemína k prodejci obytných aut do firmy Finaso s.r.o., kde je rodinná firma s milými a šikovnými lidmi. Po servisu jsme si dali oběd a chvilku šlofíka kousek za firmou Finaso, a pak již jsme vyrazili za dobrodružstvím na nejvyšší horu Českého středohoří, horu Milešovku. Pro nás trochu gaučáky a amatérské sportovce to byl dost nároční výstup. Na vrcholu jsme si zasloužili pivo, a pak už jsme strávili trochu času na vyhlídce s krásnými výhledy po okolním kraji díky hezkému jarnímu a slunečnému počasí.

Cesta dolů byla pohodová, ale k závěru jsme již byli docela ucabrtaní. Celkem jsme ušli 12 km. Pak jsme se přesunuli na exkurzy do výroby na kartonové krabice v Žalhosticích. V pozdním odpoledni jsme byli již trochu vyhládlí, a tak jsme se zastavili na sladkou dobrůtku v Litoměřicích v místní cukrárně na Páře, která je nově vybudována z bývalého nádraží.

Mezí tím nám už volali kolegové, kteří zůstali na procedurách, že už mají hlad, abychom co nejdříve dorazili na večeři opět v podobě grilovačky na grilu, který vozíme v karavanu.

Po pozdní večeři jsme se přemístili do vedlejší obce na ples, kde jsem při muzice a tanci strávili příjemný večer.

V neděli po pozdní snídani jsme se ještě dopoledne zregenerovali v sauně a po obědě jsme se již každý rozjeli ke svým domovům i s příslibem, že se těšíme na příští lázeňskou akci v podzimním čase.

Bylo moc veselo, zábavně a v pohybu.